Tjänster & produkter inom grafisk design

designtjänster för ditt företag

som får din kvalitet

att utstrålas var du än syns

designtjänster för ditt
företag som får din

kvalitet att
utstrålas var
du än syns

Du vill förmedla ett budskap, väcka en känsla, skapa kontakt, bygga relationer eller sprida information. Med text, bild, färg, form, illustration, mönster och olika kompositioner av dessa kan vi göra just det.

Det kan handla om allt från design av en ny logotype och grafisk identitet, formgivning av trycksaker, förpackningar, företagspresentationer, digitalt material för hemsida eller sociala medier etc.

Jag hjälper dig att lösa dina utmaningar när det kommer till design & supportar i kontakt med tryckerier och övriga leverantörer om du önskar och behöver.

Logotypedesign & visuell identitet

Fånga ditt företags unika personlighet genom att bygga en estetisk och proffsig visuell identitet som speglar företagets själ och story som i sin tur tilltalar dina ideala kunder. En logotype är en viktig del, men det är bara en del av det som är företagets ”ansikte”. Förenad med harmonierande kombination av typsnitt, färgpalett, en utpräglad bildstil och eventuella grafiska element (som bakgrunder, mönster eller illustrationer) åtföljt av ett konsekvent användande av detta, skapar det din visuella identitet.

Snygg grafisk design av tackkort ljusblå text på krämfärgad bakgrund
Poster with black and white outline silhouette of baby on parents shoulder

trycksaksdesign

Du har ett budskap du vill förmedla och det finns tillfällen då en fysisk budbärare har en fördel och kompletterar digitala medier. Folder, broschyr, flyer, skylt, annons, affisch, poster, visitkort, tackkort, presentkort, inbjudningskort. Vad ska bära ditt budskap?

förpackningsdesign

Du har redan världens bästa produkt och det vill du ska synas och kännas redan i första beröringspunkten. Ask, kapsel, kartong, silkespapper, omslag, påse, etikett, packtejp, hangtag…låt förpackningen förmedla produktens storhet.

Förpackningsdesign tvål-ask

Bokdesign

Är det skrivna ordet din styrka och gåva? När du har en historia att berätta, kunskap att förmedla och vill förpacka det med hög läsbarhet och tilltalande design. Bokdesign för både tryckt och e-boksformat, beroende på vilket som lämpar sig bäst för din målgrupp och distributionskanal.

bildbehandling

Optimera bilder för hemsidan, redigera foton inför publicering, snygga till en gammal logotype som inte finns i bra kvalitet, lämpliga filformat eller kanske rentav inte har genomskinlig bakgrund? När inte tiden, lusten eller utrustningen finns för att få det resultat som behövs kan Skillnad Design avlasta.

Ljus, luftig och naturlig responsiv webbdesign för litet wellness-företag

webbdesign

Ditt hem på webben, knutpunkten som kompletterar och binder samman alla externa digitala kanaler, dit Google, Instagram, Facebook etc. leder nyfikna besökare. Där du kan ge förstahands-information och stärka känslan av trovärdighet. Där du själv styr och äger innehållet oberoende av algoritmer och gränssnitts-uppdateringar. Webbdesign med fokus huvudsakligen på hemsidor i WordPress som du som användare själv kan göra enklare uppdateringar på efter att sidan väl är färdig och fått liv på nätet.

låt mig bli din designerbästis, som kan lyssna och hitta lösningar när det stormar i dina tankar och idéer...

Det finns inga frågor som är dumma, problem som är för små eller idéer som är fel! Du är alltid välkommen att höra av dig med vad du har på hjärtat vad gäller design. Jag gör allt vad jag kan för att hitta ett förslag som passar ditt behov. Är inte jag den rätta för dig så försöker jag ändå hjälpa dig vidare med tips på hur du skulle kunna lösa ditt bekymmer eller önskemål.