Pris på grafisk design & Logotyp

få rätt

pris på

din design

en skräddarsydd offert

Du behöver ett pris på grafisk design av t.ex. en logotyp, grafisk identitet & instagram-mallar. Men hur kan du säkerställa att du får rätt pris på din design & bara betalar för precis det du behöver?

I stora drag såhär: Du berättar vad du önskar och behöver. Ju mer detaljer du kan bidra med om projektet desto snabbare hittar vi rätt pris, oavsett vilken produkt eller tjänst det gäller. Skulle jag sakna någon detalj så frågar jag. Därefter återkommer jag med ett prisförslag som är framtaget för just ditt projekt. På detta sättet betalar du rätt pris för exakt det du behöver.

Du förbinder dig inte till något vid förfrågan, först när vi kommit överens och du godkänt en offert så skriver vi ett kontrakt och sätter igång det roliga, designprocessen. Genom personlig kontakt och kontinuerlig kommunikation blir både priset och resultatet bättre!

Är du nyfiken på ditt pris? Klicka på knappen så guidar jag dig vidare i ett formulär…

designpaket till fast pris

Har du nystartat företag eller funderar på att starta (eller kanske redan igång men börjar känna att det skulle behövas en omstart)?

Du vet att du behöver en logotype, men vad mer? Känns tröskeln smärtsamt hög att analysera och specificera ditt behov? Får du en klump i magen bara vid tanken på att be om en offert? Eller är det bara svårt att få grepp om var du överhuvudtaget ska börja?

Kika på startpaketen med fördefinierat innehåll för design av logotype och visuell identitet. Det innebär lite mindre utrymme för att anpassa vilka delar som ingår men på så sätt kan du känna dig trygg med att få en färdig och välbeprövad kombination av komponenter samt en förutbestämd bild av vad för investering du kommer att göra i ditt företag.

Fånga ditt företags unika personlighet genom att bygga en estetisk och proffsig visuell identitet som speglar företagets själ och story som i sin tur tilltalar dina ideala kunder.

visa upp

ditt företag

med självförtroende

visa upp ditt företag med självförtroende

Vad kostar en logga egentligen? Det är en vanlig fråga och 100% befogad. Men, att svara på det lite sådär generellt, utan vetskap om fler detaljer än så är nästan lika svårt som att svara på en fråga som ”Vad kostar en bil?”. Varje företag (och människorna bakom det) är unikt, likaså deras behov, önskemål och krav.

Så precis som att man inte kan säga vad en bil kostar utan att ha någon sorts riktmärke i form av märke, modell, ålder, utrustning etc. så kan man egentligen inte säga vad en logotype kostar utan att veta vad det finns för krav på resultatet. Det finns helt enkelt inte ett universellt pris på grafisk design av logotyper.

Prova att googla “worlds most expensive logos” för skojs skull, men var förberedd på att sätta kaffet i halsen. (Värt att notera att det ligger så mycket mer än ”bara en logo” bakom dessa investeringar.)

Exempel på grafisk design & logotyp, logodesign i mjuka naturliga färger för barnklädmärke på hangtags