Köpvillkor i Skillnad Designs webb-butik

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms.

Företagsuppgifter

När du handlar i Skillnad Designs webbutik köper du produkter av ett litet företag med stort hjärta beläget i nordvästra Skåne, med syfte att leverera produkter som ger glädje och skapar värde.
Officiella uppgifter enligt följande:

Registrerat företagsnamn: Skillnad Design
Ansvarig: Annika Olsson
Adress: Hästabacksvägen 131, SE-267 71 Billesholm
Telefon: +46 732 49 03 79
E-post: order@skillnaddesign.se
Organisationsnummer: 800330-4048
Momsregistreringsnummer: SE800330404801

Fraktkostnad

Frakt tillkommer vid beställning av fysiska varor upp till 499,00, slutlig frakt beräknas i kassan. Vid beställning från 500,00 kr och uppåt bjuder vi på fraktkostnaden. Det finns även möjlighet att hämta beställningar på Skillnad Design i Billesholm, välj då fraktalternativ ”Hämta själv” i Varukorg eller Kassa så stryks fraktavgiften.

Leveranstid

Uppskattad leveranstid är 3-5 arbetsdagar för lagervaror och 5-7 arbetsdagar för personligt anpassade produkter såsom Stjärntecken-posters. Virtuella varor görs tillgängliga för nedladdningen direkt när man slutfört beställningen i kassan.

Betalningsvillkor

Betalning görs via faktura med betalningsvillkor 14 dagar netto (räknat från att ordern skickas från Skillnad Design).

Orderbekräftelse

Efter beställning erhålles orderbekräftelse via e-mail, granska uppgifterna i beställningen noggrant. Om något inte stämmer eller om du har några frågor kontakta Skillnad Design så fort som möjligt antingen på mail order@skillnaddesign.se eller telefon 073-249 03 79.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt från att du mottagit din vara. Meddela Skillnad Design skriftligen till order@skillnaddesign.se inom tidsfristen om du vill nyttja ångerrätten. Notera att det är du som köpare som står för returkostnad vid nyttjande av ångerrätten.

På Konsumentverket finns en blankett för ångrat köp enligt Lagen om Distansavtal om du föredrar att använda den.

Undantag från ångerrätt

Ångerrätten gäller ej nedladdningar. Ej heller personligt anpassade produkter (t.ex. Stjärnteckens-poster) då de är specialtillverkade enligt din beställning. (Däremot är målet med Skillnad Design att göra kunder nöjda och ge dem de produkter och tjänster som de vill ha, så skulle du känna dig missnöjd ta kontakt så fort som möjligt så kan vi gemensamt försöka hitta en lösning.)

Sist men inte minst

Tack för att du handlar av Skillnad Design!